튀긴 음식(fried food(s))
pan-fry : 전 같을 것을 부치다 할 때 사용함.
deep-fry: 기름에 듬뿍 튀기는 것.
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They are called Jeon, They are pan-fried vegetables.
They are very common in Korea.
---------------------------------------------They(fried foods) are high in calories.
칼로리가 높아.
They are high in [fat, carbohydrates, protein]
지방, 탄수화물, 단백질.
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I think I eat fried chicken the most.
(나는 치킨을 제일 자주 먹어요.)
I love eating potato wedges.
웨지감자는 감자 튀김의 변형 중 하나이다. 감자를 잘게 썰지 않고 커다란 뭉탱이로 썰어서 튀기거나 굽는다.
They are oven-baked.
[그거는 오븐에 구워서 나오지.]
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Potato wedges are a variation of french fries.
They are either oven-baked or deep fried.
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Have you always been like that?
항상 그런식이었나요? 항상 그렇게 살아오셨나요?
Batter(튀김・팬케이크용) 반죽, 튀김옷, 밀가루 반죽
A liquid or semi-liquid
mixture, as of flour, milk, and eggs, used in cooking.
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Grill => 고기를 구울 때 많이 사용하는 단어.
명사로는 불판.
You could get it in high class restaurants.
고급 식당.