stir-fry it for 10 minutes.
stir-fry: (프라이팬에서 음식을) 볶다.
deep-fry: 기름에 푹 들어가서 튀기는 것.
남자가 여자에게 요리를 해 주겠다는 상황.
(Are) You sure you don't want me to do it for ?
(진짜로 내가 뭐 할 거 없어?) -
I am sure. (진짜 할 거 없어!)
I'll just keep overseeing then. (나는 그럼 지켜볼게)
You need to dice up(chop up) some chill peppers and put them in the skillet(냄비).
dice up: 작은ㅂ 조각으로 자르다.(마치 주사위 모양으로 자르는 것처럼, 예를 들면, 깍두기를 만들 때 무를 자르는 것처럼, 주사위 모양일 필요는 없다. 그냥 작은 조각으로 자르면 dice up이다.)
skillet : a flat and wide pot.
Slice up one onion and press one clove of garlic.
(양파 하나를 채 썰고 마늘 한 쪽을 다지다.)
After 5 minutes, pour in 1 teaspoon(tsp) of soy sauce.
tablespoon(큰 술) vs teaspoon(작은 술).
First step is you bring a large pot of water to a boil.
strainer: 채(물이랑 면을 분리 할 때 사용하는 것.)
After about 10 to 15 minutes, you start tasting the spaghetti to check its texture. (면이 익었는지 확인하는 것)
Once it's at the desired texture. (면이 원하는 느낌이 되면)